IK Behandelingen

Om samen tot een maximaal resultaat te komen qua huidverbetering werkt IK Skin Perfection volgens een uniek 4-fasen behandelmethode. Een uitgebreide analyse van de huid en uw specifieke wensen vormen altijd de basis van de behandelingen.

Fase 1 - resetten van de huid

De eerste fase van het 4 fasen programma bestaat uit het resetten van de huid. Voor een maximale verbetering dient de huid altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens deze fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse. Op basis hiervan zal er een professioneel behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld. Elke nieuwe klant begint met deze fase.

Fase 2 - herstellen van de huid

In deze fase is het herstel van de huid belangrijk. Het conditieniveau van de huid wordt opgebouwd door de huid nog dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten de huidconditie te optimaliseren. Stap voor de stap wordt de huid opgebouwd.


Fase 3 - vernieuwen van de huid

De huidwensen en -problemen worden aangepakt. Heeft u last van een droge huid? Acne? Couperose? Pigmentatie? In deze fase worden merkbare resultaten behaald door het gebruik van krachtige serums. Deze hoogwaardige serums zijn erop gericht om uw specefieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen of verminderen. De reiniging wordt tevens uitgebreid met het Vitalize+ gezichtsmasker. U neemt gegarandeerd een verbetering waar.

Fase 4 - maximaal resultaat

In deze fase wordt gebruik gemaakt van huidoliën en fruitzuren voor een blijvende maximale huidverbetering. De huid wordt behandeld met heerlijk geurende Mix It Oil Infusions die zorgen voor een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen. Het Mix it Program is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, Uv-straling en huidveroudering. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid, waardoor de oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.